Şərablar



İvanovka Bağları. 1954. Kəmşirin

Məhsul haqqında:

1954-cü ildə təmal qoyulmuş və Azərbaycanın ən qədim üzüm bağlarından biri olan, İvanovka kəndinin bağında yetişdirilən Mədrəsə və Xindoqni üzüm növlərindən ənənəvi texnologıya əsasında hazırlanmış təbii qirmızı kəmşirin şərabı. Üzüm əl ilə yığılıb. İlkin fermentasiya hər üzüm növü üzrə ayrı olaraq polad çənlərdə keçirilmişdir. Tünd yaqut rənginə, xoş dada, meşə giləmeyvələrinin və ədviyyatın ətrinə malikdir. Ət yeməkləri, dessertlər və meyvələrlə uygunluq yaradır. 

Rəng: Qirmızı

Tipi: Kəmşirin

Spirt: 13 %

Şəkər: 40 q/dm³

Həcmi: 0.75 l

Digər Məhsullarımız